Árak – Kutyapanzió

Kutyapanzió árak

Kennel

Kenneljeink 12m²-es, tágas hellyel, szigetelt, szükség esetén fűthető kutyaházzakkal vannak felszerelve. Tetővel félig vagy teljesen fedett kennelek közt választhatnak a gazdik.

Idegen kutyusokat nem tartunk egy kennelben, a kennelek kizárólagos használatúak. A kutyaházban télen kérhető fűtés, mely az oldalfalba beépített infrapanelen keresztül melegíti fel a házat, ennek felára napi 1000 Ft.

A díjazásnál minden megkezdett nap kerül felszámolásra, az utolsó napot csak akkor számoljuk ,ha kutyusát 12 óra után, azaz délután viszik haza. A panzióztatás idejére a gazdinak kell biztosítani a kutyaeledelt. Takarót, fekhelyet, játékokat, bármi ami kutyájának fontos lehet a kutyusnak, kérem hozzák magukkal. A kutyák létszámtól függően napi 30 perc – 2 órán át  egyénileg szabadon futkoshatnak, játszhatnak a kennelen kívűl lévő körbekerített területen. Csoportos játékra is van lehetőség a gazdi engedélyével.

Kérjük, a kutyusok éves oltása napra kész legyen, illetve a kennel köhögés elleni éves oltást adassák be kedvenceiknek, őszi időszakban ennek hiányában nem tudjuk fogadni kutyusát!

Ha bármilyen állatorvosi beavatkozásra, vizsgálatra szükségük van, az itt tartózkodás ideje alatt megoldható állatorvosi rendelőnkben, ezt kérjük a foglaláskor jelezzék

Kenneles tartás napi díjai a következőképpen alakulnak:

1 kutya  3000 Ft
2 kutya 6000 Ft
3 kutya 7000 Ft
4 kutya 8000 Ft

Fűtés napi díja +1000 Ft

Hosszabb tartózkodásesetén a következő kedvezményeket tudjuk biztosítani:

1hó-3hó -15 %
4hó-6hó -20%
6hó felett -25 %

Szoba

Szobáink 9m²-es, télen infrafűtéssel fűthető helyiségek, melyekhez egy 9m²-es kültéri rész is tartozik.

A kutyusok a szoba és a kennel közt  szabadon kutyakijárón át tudnak közlekedni, melyet a gazdi kérésére éjszaka le lehet zárni  kizárólagosan benti tartózkodásra. Idegen kutyákat nem rakunk egy szobába, a szobák kizárólagos használatúak.

A szobákban télen fűtés kérhető, melynek felára napi 1000 Ft. A díjazásnál minden megkezdett nap kerül felszámolásra, az utolsó napot csak akkor számoljuk, ha kutyusát 12 óra után, azaz délután viszi haza.

A panzióztatás idejére a gazdinak kell biztosítani a kutyaeledelt. Takarót, fekhelyet, játékokat, bármi, ami kutyájának fontos lehet hozhatja magával. A kutyák létszámtól függően napi 30 perc – 2 órán át  egyénileg szabadon futkoshatnak, játszhatnak a szobán kívűl lévő körbekerített területen.
Csoportos játékra is van lehetőség a gazdi engedélyével. Kérjük, a kutyusok éves oltása és féreghajtózása napra kész legyen, illetve a kennel köhögés elleni éves oltást adassák be kedvenceiknek, őszi időszakban ennek hiányában nem tudjuk fogadni kutyusát!

Ha bármilyen állatorvosi beavatkozásra, vizsgálatra szükségük van, az itt tartózkodás ideje alatt megoldható állatorvosi rendelőnkben, ezt kérjük a foglaláskor jelezzék.