Kutyapanzió árak

Kennel

Kenneljeink 12 m²-es, tágas hellyel, szigetelt, szükség esetén fűthető kutyaházzakkal vannak felszerelve. Tetővel félig vagy teljesen fedett kennelek közt választhatnak a gazdik.

Idegen kutyusokat nem tartunk egy kennelben, a kennelek kizárólagos használatúak. A kutyaházban télen kérhető fűtés, mely az oldalfalba beépített infrapanelen keresztül melegíti fel a házat, ennek felára napi 1.500 Ft.

A díjazásnál minden megkezdett nap kerül felszámolásra, az utolsó napot csak akkor számoljuk, ha kutyusát 12 óra után, azaz délután viszik haza. A panzióztatás idejére a gazdinak kell biztosítani a kutyaeledelt. Takarót, fekhelyet, játékokat, bármi ami kutyájának fontos lehet a kutyusnak, kérem hozzák magukkal. A kutyák létszámtól függően napi 30 perc – 2 órán át  egyénileg szabadon futkoshatnak, játszhatnak a kennelen kívűl lévő körbekerített területen. Csoportos játékra is van lehetőség a gazdi engedélyével.

Kérjük, a kutyusok éves oltása napra kész legyen, illetve a kennel köhögés elleni éves oltást adassák be kedvenceiknek, őszi időszakban ennek hiányában nem tudjuk fogadni kutyusát!

Ha bármilyen állatorvosi beavatkozásra, vizsgálatra szükségük van, az itt tartózkodás ideje alatt megoldható állatorvosi rendelőnkben, ezt kérjük a foglaláskor jelezzék!

Kenneles tartás napi díjai a következőképpen alakulnak:

1 kutya: 4.000 Ft
2 kutya: 7.000 Ft
3 kutya: 8.500 Ft
4 kutya: 10.000 Ft

Fűtés napi díja +1.500 Ft

Hosszabb tartózkodás esetén a következő kedvezményeket tudjuk biztosítani:

1hó-3hó -15 %
4hó-6hó -20%
6hó felett -25 %

Szoba

Szobáink 9 m²-es, télen infrafűtéssel fűthető helyiségek, melyekhez egy 9 m²-es kültéri rész is tartozik.

A kutyusok a szoba és a kennel közt  szabadon kutyakijárón át tudnak közlekedni, melyet a gazdi kérésére éjszaka le lehet zárni  kizárólagosan benti tartózkodásra. Idegen kutyákat nem rakunk egy szobába, a szobák kizárólagos használatúak.

A szobákban télen fűtés kérhető, melynek felára napi 1.500 Ft. A díjazásnál minden megkezdett nap kerül felszámolásra, az utolsó napot csak akkor számoljuk, ha kutyusát 12 óra után, azaz délután viszi haza.

Napidíjak kutyusok szobás elhelyezése esetén:
1 kutya: 6.000 Ft
2 kutya: 9.500 Ft
3 kutya: 10.500 Ft
4 kutya: 12.500 Ft

A panzióztatás idejére a gazdinak kell biztosítani a kutyaeledelt. Takarót, fekhelyet, játékokat, bármi, ami kutyájának fontos lehet hozhatja magával. A kutyák létszámtól függően napi 30 perc – 2 órán át  egyénileg szabadon futkoshatnak, játszhatnak a szobán kívűl lévő körbekerített területen.
Csoportos játékra is van lehetőség a gazdi engedélyével. Kérjük, a kutyusok éves oltása és féreghajtózása napra kész legyen, illetve a kennel köhögés elleni éves oltást adassák be kedvenceiknek, őszi időszakban ennek hiányában nem tudjuk fogadni kutyusát!

Ha bármilyen állatorvosi beavatkozásra, vizsgálatra szükségük van, az itt tartózkodás ideje alatt megoldható állatorvosi rendelőnkben, ezt kérjük a foglaláskor jelezzék!

Open chat
Segíthetünk?
Helló!
Segíthetünk?